Home Green Boost Magazine Uncategorized Växande intresse för CBD

Växande intresse för CBD

De senaste åren har CBD-marknaden verkligen exploderat i Europa. År 2020 uppmättes värdet till 8,3 miljarder euro och man beräknar att det kommer att öka till 13,6 miljarder euro år 2025. I takt med det växande intresset har antalet aktörer i branschen ökat. Detta i sig har gjort att det pratas mer om CBD och stigmat kring hampa minskar sakta. En studie gjord av European Industrial Hemp Association konstaterar att CBD-sektorn idag består av små till medelstora företag där 69 % av dem har 9 eller färre anställda.

Green Boost är ett produkt- och marknadsföringsföretag baserat i Stockholm, Sverige. Verksamheten består av ekologisk hampaodling, produktutveckling, produktion och försäljning av produkter tillverkade av industrihampa som är godkända på den europeiska marknaden.

Green Boost World AB har även registrerat Green Boost World Ltd baserat i Dublin, Irland för att kunna nå Storbritannien med utvalda CBD-produkter. Green Boost World har även ett dotterbolag Green Boost Medical AB.

Affärsidén är att utveckla, producera och sälja hudvårds-, hälsokost & friskvårdsprodukter, baserade på ett bekämpningsmedelsfritt innehåll (fritt från alla miljögifter), ekologiskt odlad och EU-godkänd industrihampa i Europa.

Marknaden i Europa för företagets CBD-produkter beräknas fortsätta att öka.

Försäljningen kommer främst att ske genom våra kontrakterade partners som redan säljer produkter till apotek, hälsokostbutiker och butikskedjor.

Dela:

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Chatta med oss!

Få 15% rabatt + en CBD Massageolja när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev!

Få reda på nyheter om nya produkter och kampanjer!