Home Green Boost Magazine Uncategorized CBD börjar bli en allt mer vanlig ingrediens i hudvård på den Europeiska marknaden.

CBD börjar bli en allt mer vanlig ingrediens i hudvård på den Europeiska marknaden.

Enligt Forbes sägs skönhetsprodukter som innehåller CBD förebygga och lindra hudproblem och inflammationer. Om du är en av de som vill testa på den nya skönhetstrenden, som ibland kallats för ”Cannabeauty” så har Green Boost utvecklat ett flertal ”nya produkter” som vi lanserar till utvalda distributörer och återförsäljare i Europa.

VAD FÅR ANVÄNDAS I HUDVÅRD?

Olja som utvinns från fröet hos hampa, så kallad cannabis sativa seed oil eller hemp seed oil är laglig att använda i hudvård. Det som inte är lagligt i kosmetiska produkter är dock om man utvinner oljan från de blommande eller fruktbärande grenspetsarna. Green Boost World jobbar fram egen hampfröolja men främst Camelinaolja för att försäkra våra kunder att inga spår av THC finnes från varken frön eller grenspetsarna.

EFFEKTER PÅ HUDEN, MUSKLER & LEDER

Camelinaoljan vi använder innehåller fettsyror som ger näring till huden och gör den slät och mjuk. CBD’n sägs ha lugnande och antiinflammatoriska egenskaper, vilket sägs kan hjälpa acne och kan motverka synlighet av ålderstecken.Nedan regulatoriska länkar som Green Boost World valt att följa vid våra CPNP registreringar.

https://sellercentral.amazon.se/gp/help/external/LPU6ELQ52D5DP3J
https://tukes.fi/sv/kemikalier/kosmetiska-produkter/kann-din-aktorsroll/distributorens-skyldigheter
https://www.kohf.se/kosmetiska-produkter-allmant


Testa våra hudvårdsprodukter:

Dela:

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Chatta med oss!

Få 15% rabatt + en CBD Massageolja när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev!

Få reda på nyheter om nya produkter och kampanjer!