Home Green Boost Magazine Hälsa CBD & Koffein: Den ultimata kombon

CBD & Koffein: Den ultimata kombon

CBD ökar den mentala vakenheten som induceras av koffein i kaffe och minskar irriterande biverkningar som nervositet och darrningar.

Koffein som är den aktiva ingrediensen i kaffe är ett av världens mest populära stimulantia. Det uppskattas att det konsumeras över 2,2 miljarder koppar kaffe varje dag. Te, som är en annan källa till koffein, är ännu mer populärt och så många som 3 miljarder människor dricker te dagligen.

Inget annat stimulantia kommer nära koffeinets popularitet.

Vår besatthet av produktivitet kan ligga bakom vår höga koffeinförbrukning. Koffein hjälper oss att vakna tidigt på morgonen inför arbetsdagen, fokusera mer på jobbet och hjälper oss dessutom att arbeta fler timmar genom att fördröja trötthet.

Men koffein är långt ifrån perfekt.

De flesta som dricker kaffe är bekanta med biverkningarna. Det kan få oss att känna oss darriga, nervösa och ibland kan vi även känna vårt hjärta hoppa över slag eller slå för hårt i bröstet. Alla dessa effekter skadar vår förmåga att vara produktiva och motverkar själva anledningen till att använda koffein.

Det är här som CBD kommer in i bilden. Det är en perfekt lösning för att eliminera dessa negativa sidoeffekter, vilket låter koffein göra det jobb som vi ville att det skulle göra från början.


CBD Nanoemulsion

Vår CBD Nanoemulsion kan enkelt droppas i ett glas vatten eller annan valfri dryck som exempelvis i detta exempel kaffe. Eftersom CBD-partiklarna är så oerhört små och vattenlösliga så kommer de att upptas i kroppen mycket snabbare och mera effektivt än olja.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Dela:

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Chatta med oss!

Få 15% rabatt + en CBD Massageolja när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev!

Få reda på nyheter om nya produkter och kampanjer!