Home Green Boost Magazine Hälsa Ett effektivt och kontrollerat sätt att boosta vårt immunförsvar!

Ett effektivt och kontrollerat sätt att boosta vårt immunförsvar!

Våra CBD-kapslar är unika på marknaden, då de innehåller ren Cannabidiol (CBD) utblandat med ett naturligt växtbaserad emulgeringsmedel (solroslecitin) .

Green  Boost Liposomala CBD Kapslar har fördelen att dosering är enkel då varje kapsel innehåller en exakt mängd CBD, och då de kan sväljas hela. Ett behändigt, diskret och problemfritt sätt att upprätthålla en daglig CBD-rutin med vår liposomala cbd kapsel.

Formen på kapseln gör att den kan sväljas diskret och enkelt. Dessa kapslar är ideala att ta i en stressig vardag, vilket gör det lätt att upprätthålla din CBD-rutin, till och med när du reser. Då kapseln har en neutral smak, är den ett smidigt alternativ för de som tycker CBD-olja eller cbd-spray är svårt att dosera.

Vi är stolta över vårt unikt rena labbtestade CBD-extrakt. Fri från pesticider, tungmetaller och garanterad thc fri. Green Boost CBD produkter är kvalitetskontrollerade genom hela produktionsprocessen, från frö till slutprodukt – för att säkerställa en totalt transparent och säker produkt, som levererar konsekventa mängder CBD.

Dela:

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Chatta med oss!

Få 15% rabatt + en CBD Massageolja när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev!

Få reda på nyheter om nya produkter och kampanjer!