Home Green Boost Magazine Hälsa Vår CBD Hudspray och CBD Massageolja är en perfekt kombination för ömma muskler och leder

Vår CBD Hudspray och CBD Massageolja är en perfekt kombination för ömma muskler och leder

Vi har nu släppt vår CBD Hudspray och CBD Massageolja, som är perfekt att använda tillsammans. 

Vår hudspray jobbar för att förbättra rörlighet i muskler och leder med ämnen som upptas i huden och förs vidare lokalt ut i blodet och de ömma områden där behandling behövs. Hudsprayen smörjs lokalt på områden vid exempelvis smärta, inflammation, stelhet och överansträngning.

Massageoljan används efter CBD Hudspray eller enbart vid massagebehandling, då sprayar man på begränsat område och masserar tills huden känns mjuk och muskler avslappnade. 

Vår 10 ml flaska rymmer ca 66 spraydoser. Spraya 1-2 spraydoser mot smärta och inflammation 2 till 4 gånger om dygnet med tillhörande massage. Lämplig dosering är flera spraydoser på större hudområden 2 gånger per dygn och massera mjukt där det är ömt.

CBD börjar bli en allt mer vanlig ingrediens i hudvård som har lugnande, balanserade och antiinflammatoriska egenskaper, och vår CBD är 100% farmaceutiskt och kemiskt ren och godkänd att använda i hudvårdsprodukter. Våra produkter är svenskproducerade och ekologiskt odlade, 100% THC fria & även fria från kemikalier och tungmetaller.

Köp från vår hudvårdsserie:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Dela:

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Chatta med oss!

Få 15% rabatt + en CBD Massageolja när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev!

Få reda på nyheter om nya produkter och kampanjer!