Hem Green Boost Magazine CBD-olja CBD by Green Boost World – Made in Sweden

CBD by Green Boost World – Made in Sweden

CBD-produkterna som vårt företag tillverkar är ekologiskt odlad, eu godkänd industrihampa och är 100% laglig som innehåller en hög halt kvalitativ CBD och genom vår metod även garanterad fri från THC. Vår hampaodling som är belägen i Sörmlands tar vi hand om hela skörden från, hampafrön till fibrerna av stjälkar och från de torkade blomställningarna utvinns ett extrakt, som därefter genomgår en upprepad reningsprocess för att separera CBD från övriga ämnen till en slutprodukt som är kemiskt ren, och som inte innehåller några som helst mätbara mängder THC. Detta kemiskt rena CBD blandas sedan med vår svenska ekologiska camelinaolja  –  en olja som alltså kommer från sk oljedådra, och som innehåller en perfekt blandning av de essentiella fettsyror, d vitamin och omega 3 och 6 som vår kropp dessutom behöver, något som få om ens någon annan olja innehåller. Vår CBD-olja innehåller därför inga som helst skadliga ämnen eller biprodukter och den testas dessutom kontinuerligt i laboratorium med noggrann kontroll på allt vad gäller växtgifter, mögelgifter, toxiska metaller samt frånvaro av THC. 

Vårt mål är att Green Boost World skall ha marknadens bästa och mest prisvärda CBD-produkter – Made in Sweden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Dela:

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Chatta med oss!